Tjenerbooking startede i 2004 - tidl. Københavns Tjener Bureau

KOMPETENCER

 

Tjenerbooking.dk har formidlet tjener personale siden 2004. Vi er stolte af at være nået så langt. Folkene bag har over 20 års erfaring i restaurationsbranchen, og har derigennem skabt et netværk bestående af unge ansvarsfulde mennesker, der arbejder eller har arbejdet med alle former for selskabsservering. Vi serverer 365 dage om året, til fest for virksomheden, konferencer, møder, bryllupper, selskaber, spektakulære events samt meget, meget mere.

Udover kompetente tjenere har vi dygtige buffister, der typisk assisterer i den sidste tilberedelse og anretning af mad og buffeter bestilt fra catering firmaer. Ligeledes hjælper en buffist med oprydning og opvask efter et arrangement.

Vi råder desuden over nogle dygtige bartendere, der kender barens opskrifter fra A-Z, fra den simple bar til den udvidede cocktailbar. 

Vores erfaringer gør os ligeledes til en oplagt samarbejdspartner i planlægningen og opsætningen af et arrangement. Typisk vil det berøre spørgsmål som bemanding, serverings-form, tidsplanlægning m.v. Yderligere har vi kompetente overtjenere og afviklere, der har erfaring i at styre selskaber fra 15 til 4000 mennesker.

 


 

VORES HISTORIE 

 

EN VERDEN TIL FORSKEL...

Hos Tjenerbooking betoner vi den glade og smilende stemning med høj kvalitet og arbejdsiver. Vi er kendt for, at gå den ekstra mil, for at gøre kunden og gæsten tilfreds, så det samlede arrangement bliver en succes. 

Tjenerbooking har specialiseret sig i rekruttering af tjenere til arrangementer, events og alle former for festlige lejligheder. Bureauet har en omfattende base af service- og kvalitets-bevidste tjenere, buffister og bartendere. 

Bemanding, instruktion og aflønning af tjenere administreres af os, så du kan koncentrere dig om det vigtigste - gæsten!

DER VAR ENGANG... 

Bag Tjenerbooking står Københavns Tjener Bureau. Bureauet har sine rødder i den bornholmske restaurationskultur, hvor mange unge mennesker arbejder på øens sæsonrestaurationer om sommeren, og er i København for at videreuddanne sig det resterende af året. Med så mange rutinerede tjenere i København, begyndte vi tilbage i år 2001, at tage ud og servere ved større selskaber rundt omkring i KBH.

Som mængden og størrelsen af arrangementer voksede, var det i 2004 naturligt og nødvendigt at få en ramme og et omdrejningspunkt for denne voksende sammenslutning af tjenere. 

I dag er mere end 4.000 tjenere tilknyttet Tjenerbooking, og de bornholmske rødder er for længst suppleret med en repræsentation af unge mennesker fra hele landet,

VISION...

Tjenerbooking ønsker at være det naturlige og professionelle valg for tjenerrekruttering, når der skal afholdes arrangementer i Danmark for både private og virksomheder.

Vi ønsker, via en personlig, fleksibel og gennemsigtig rekruttering, med en tilsvarende høj løn, at tiltrække unge ansvarsbevidste mennesker, der med arbejdsglæde vil være med til at hæve standarden for tjenervikarer.

 

 

Vi støtter Team Rynkebys kamp mod børnecancer - læs mere her.

 

Vi er stolte partnere i Danmarks største sammenslutning for møde- og eventbranchen - læs mere her.