Job som tjener - find ledige stillinger som tjenervikarg

JOB HOS TJENERBOOKING

 

Hos Tjenerbooking vil vi altid gerne høre fra flere gode tjenere. Tjenerbooking er for de unge og lidt ældre, for de store og små, så længe du har tjenererfaring. 


Et job som tjener er fleksibelt, da du får mulighed for online at tilmelde dig et arrangement, når du har tid og lyst. Du bestemmer selv, hvor meget du vil arbejde. Du kan tilmelde dig flere arrangementer på en uge, men du kan også i perioder, eksempelvis ved eksamen, vælge helt fra. Typisk har vi adskillige arrangementer om ugen, så der er nok at vælge mellem. Dog kan det svinge meget i perioder. Almindeligvis er der højsæson i foråret, sensommeren og ved juletid, mens der fx i januar blot er få arrangementer. Vi tilbyder en attraktiv løn inkl. feriepenge, som udbetales én gang månedligt. Vi arbejder for små og store eventfirmaer, restauranter, hoteller & konferencer, private mm. Vi har leveret god service i over 10 år og er gode til det. Kom med og oplev det!

 

 

Vi forventer, at du er ansvarlig og serviceminded, men vigtigst af alt skal du være smilende og klar til at gå til den, når du er på arbejde som tjener! Tidligere erfaring fra restaurationbranchen er påkrævet. Når du er på job som tjener skal du minimum kunne bære tre tallerkener, skænke vin og afrydde på pæn manér. Ligeledes skal du være i besiddelse af en standard tjeneruniform som er: helt sorte sko, sorte pressefoldebukser eller sort nederdel/strømpebukser og helt hvid, langærmet skjorte.


Vi vil altid forsøge at sende nye tjenere ud med erfarne tjenere, så du aldrig kommer ud til en opgave, du ikke er parat til.

Vil du oprette dig nu? Så klik her.

Eller kontakt os her:
+45 60803994 
info@chabber.com

Med venlig hilsen
Tjenerbooking