Hvordan booker jeg en tjener?

Spørgsmål der ofte stilles

 

+ Bookinger

+ Hvordan booker jeg en tjener?

Du kan booke tjenere på flere forskellige måder. Du kan benytte dig af enten:

+ Hvilke oplysninger har I brug for?

Jo mere vi ved om jer og arrangementet, desto bedre kan vi matche jer med de rette tjenere. Som udgangspunkt vil vi som minimum gerne kende til følgende:

  • Antal tjenere
  • Start- og sluttid for arrangementet
  • Adresse for stedet
  • Kontaktperson på stedet
  • Hvilken dresscode forventes? (læs om vores standard dresscode under Vores service)
  • Hvad er anledningen?
  • Er det en reception, en buffet, tallerkenservering af fx 3- eller 4-retters menu, fadservering, a la carte, bar ect.?
  • Er der mad til tjenerne?
  • Må tjenerne være engelsktalende?

Via denne webformular kan du se alle de oplysninger, som vil være gode for os at kende til. Udfyld den, så opretter vi dig som samarbejdsprofil.

+ Vores service

+ Tjenere

Tjenerne fra Tjenerbooking er tilknyttede vikarer til Københavns Tjener Bureau ApS. Derfor står vi administrativt for alt.

Alle tjenere er screenet grundigt ved optagelsen i bureauet og evalueres løbende, så vi hele tiden ved, hvem der bedst matcher med jeres behov. I modsætning til andre, har vi ikke en minimumsgrænse for x antal års erfaring. Vi ved nemlig, at de bedste tjenere kommer i alle aldre med vidt forskellige baggrunde. Nogle er uddannede, andre er ikke. Nogle skal kun have arbejdet 3 måneders fuldtid for at kunne service-faget på fingerspidserne, andre i længere tid. Vi vurderer alle enkeltvis.

Tjenerne har alle det til fælles, at de serverer og gebærder sig med et smil og stor arbejdsiver. Derudover kan de følgende:

Selskabstjener

  • Kan bære tre-fem anrettede tallerkener
  • Kan skænke vin på korrékt manér
  • Kan ryde af på tjenermanér
  • Kan eventuelt fadservere (forespørg ved bestilling)
  • Kan dække op

A la carte tjener

  • Kan bære tre-fem anrettede tallerkener
  • Kan tage imod bestilling fra mindre selskaber
  • Kan producere de bestilte drikkevarer i baren samt servere dem fra tjenerbakke
  • Kan ryde af på tjenermanér
  • Kan dække op

Receptionstjener

  • Kan bære tjenerbakke med champagneglas/drinks pænt

+ Ansvarlig tjener

Ved større bestillinger, dvs. fem eller flere tjenere, vurderer vi, om vi uddellegerer rollen som ansvarlig til en af vores særligt betroede tjenere. Denne er en tjener der har udvist ekstra stor arbejdsiver og overblik samt modtaget megen ros og god feedback.
Denne uddellegering er for jer omkostningsfrit. Vi praktiserer dette for at sikre at I har en primær tjener I kan henvende jer til før, under og efter arrangementet og som de andre tjenere kan spare med undervejs. Op til en vagt modtager I altid en naveliste. Samme liste møder den ansvarlige tjener op med samt telefonnumre på alle, så der i tilfælde af særlige omstændigheder hurtigt kan rettes henvendelse til de enkelte tjenere.

+ Overtjener

  • Kan selvstændigt (eller i samarbejde med kunden) køre et selskab
  • Kender til den normale afvikling af et selskab
  • Har ledererfaring og –egenskaber
  • Er ikke bange for at tage beslutninger og kan gøre dette i pressede situationer

+ Standard dresscode

Vores standard dresscode består af:

  • Pæne, sorte sko
  • Sorte pressefoldebukser til herrer og damer eller sort nederdel samt sorte strømpebukser til damer
  • Hvid, langærmet skjorte

Skulle I ønske tjenere i andet end ovenstående, er dette også muligt. Det værende sig fx sort skjorte eller t-shirt. Blot spørg ved bestilling.